despre noi

Despre noi

Bazele acestui proiect au fost puse inca din anul 2003 si in timp am reusit sa formam o echipa de specialisti cu experienta, oameni tineri, dinamici si hotarati cu maini de aur.

In anul 2012 am fondat SC Aqua Forinstal SRL, societate cu capital privat ce are ca obiect principal de activitate executia si intretinerea forajelor de apa potabila pe tot teritoriul tarii, in toate zonele geografice indiferent de geologia zonei.

Astazi, dupa ani de experienta, reusim sa oferim acoperire nationala, timpi de asteptare mici si cele mai bune servicii; toate astea au fost obtinute cu ajutorul personalului calificat si investitiei in tehnologia folosita.

Inca de la inceput am acordat multa atentie cererii de apa potabila venita din partea clientilor nostri, prioritatea noastra principala devenind satisfacerea cererilor si permanenta dotare cu echipamente specifice muncii de foraj.

Dispunem de utilaje specifice pentru de forajul de apa la mica, medie si mare adancime, instalatie de foraj puturi cu circulatie directa care sapa la adancimi de pana la 300 metri, instalatii clasice de foraj in sistem semimecanic uscat pentru executia forajelor de apa de mica si mare adancime.

Ne-am adaptat cerintei pietei si am acordat o atentie deosebita intretinerii pe termen lung a forajelor de apa si a puturilor de apa, investind in echipamente specifice intretinerii puturilor de apa, denisiparilor la puturile de mica, medie si mare adancime iar pentru partea de extractie a echipametelor pe pompare avem toata dotarea necesara sa denisipam, sa echipam si sa intretinem un put forat cu adancime de pana la 400 metri, indiferent de contructia forajelor de apa la care intervenim.

La final, privind portofoliul nostru de sute de clienti multumiti am putea spune ca totul a meritat asteptarea si ca ne putem mandri cu faptul ca suntem una din putinele firme nationale ce pot garanta rezultatul unei lucrari.

echipa de profesionisti

Oferim servicii profesionale de foraje puturi apa de mica, medie si mare adancime, denisipari puturi apa, decolmatari in toata tara. Clientii ce aleg executia forajului cu noi beneficiaza de prima denisipare GRATUIT.

Pentru informatii sau cotatii de pret nu ezitati sa ne contactati via email sau la tel: 0765 898 392, este gratuit!

Va asteptam cu drag sa ne contactati!

Distribuie