Intretineri si mentenanta puturi apa

Intretinerea puturilor de apa in timpul exploatarii este foarte importanta pentru buna functionare a puturilor de apa.

Daca nu este intretinut corespunzator, la parametrii reali, putul de apa se poate avaria sau poate scoate apa necorespunzatoare, afectand calitatea analizelor fizico-chimice ale apei din put.

Trebuiesc respectate normele sanitare privin perimetrul de protectie sanitara, sistemele de pompare aferente putului de apa trebuiesc intretinute corespunzator, iar apa din put trebuie analizata periodic in caz contrar putand aparea probleme costisitoare.

Foarte important este ca deznisiparea sau denisiparea sa fie executata la timp, conform caietului tehnic al putului de apa, pentru a nu pune in pericol inisiparea colonei filtrante si colmatarea putului.

Intretineri si mentenanta puturi apa

Noi dspunem de personal calificat sa faca aceasta complicata treaba, de echipmante pentru verificare,intretinere si tratare a puturilor de apa indiferent de adancmimea sau constructia acestuia.

Oferim deasemenea, servicii de mentenanta pentru exploatari la puturi de apa de mica,medie sau mare adancime, puturi de epuisment si asecari freatice, puturi de apa tehnica, puturi de apa pentru uz industrial, si pentru toate tipurile de foraje de exploatare.


Pentru informatii sau cotatii de pret nu ezitati sa ne contactati via email sau la tel: 0765 898 392, este gratuit!

Distribuie