Foraje puturi apa cu debite mari pentru irigatii si uz industrial

Foraje puturi apa cu debite mari pentru irigatii si uz industrial

Forajele de apa de debit mare sau puturile de apa cu debite mari, sunt puturile de apa care pot furniza un debit foarte mare, cu un minim de 15 mc/h ( se poate ajunge si la 100 mc/h in anumite conditii si adancimi ) si se construiesc cu tubulaturi cu diametre mari, in sistem uscat sau hidraulic, cu adancimi diferite in functie de specificul zonei si aplicatia pentru care sunt construite.

Se construiesc ca puturi de apa pentru irigatii, puturi de apa pentru uz industrial, puturi de apa tehnica pentru diferite sisteme, puturi de apa pentru rezerve intangibile de incendii, puturi de apa pentru sisteme de racire, puturi de apa pentru pompe de caldura cu apa, puturi de apa pentru ferme de crestere a animalelor.

Nu exista o regula privind adancimea puturilor de apa cu debite mari, dar modul de constructie este diferit de cel clasic, pentru a marii performantele. Se construiesc de regula cu mai multe filtre in orizonturile acvifere cu granulatii mari.  Se evita introducerea coloanei filtrante in partea cu granulatii mici pentru ca putul de apa sa furnizeze apa la capacitatea maxima fara impuritati.

Foraje puturi apa cu debite mari pentru irigatii si uz industrial


Pentru informatii sau cotatii de pret nu ezitati sa ne contactati via email sau la tel: 0765 898 392, este gratuit!

Distribuie