Aspecte importante ale forarii puturilor

Aspecte importante ale forarii puturilor

Aspecte importante ale forarii puturilor
Pentru o alimentare cu apa mai benefica si avantajoasa, puturile de apa potabila sunt cea mai buna solutie. Trebuie sa stii care sunt avantajele si dezavantajele cand vine vorba de utilitatea lor. In cazul de fata, puturile cu rol in alimentarea cu apa potabila a unei gospodarii, prezinta diverse avantaje de care poti beneficia intr-un timp scurt si costuri reduse.

Cel mai cunoscut si important avantaj reprezinta faptul ca datorita noilor tehnologii si procese cu care acestea se realizeaza se va evita distrugerea, respectiv prabusirea peretii putului datorita presiunii fluidului din foraj. De aceea, puturile folosite pentru alimentarea de apa se pot fora foarte usor la adancimi mari, riscul producerii unui accident fiind exclus.

Care sunt cele mai importante aspecte ale forarii puturilor de apa?

forare puturi apa potabila

Ca un prim aspect important considerat de multe persoane ca fiind un mare avantaj, este faptul ca aceste puturi ofera o mare disponibilitate a apei potabile de calitate locuitorilor. De asemenea, intretinerea lor se face foarte usor datorita procesului prin care au fost create.

Datorita metodei (de executii puturi apa ) si noilor tehnologii prin care forajele de puturi sunt construite, sunt captate doar straturi importante bogate si nepoluate care se afla la adancimi destul de mari. In plus, straturile captate nu au agenti patogeni sau nitrati, deci sunt foarte curate. Astfel, totul se va realiza in cele mai bune conditii, apa rezultata fiind potabila.

In cazul oricaror foraje se vor folosi atat instalatii usoare cat si ultrusoare, diferentele dintre ele nefiind foarte mari. In cazul ambelor instalatii, vei avea parte de cele mai bune preturi indiferent care va fi scopul acestor foraje.

In plus, in cazul acestor foraje mai beneficiezi si de un proces de dezinisipare sau decolmatare si limpezire totodata. Acest proces se va efectua in cele mai bune conditii atunci cand va fi necesar iar problema putului afectat partial sau in totalitate va fi remediata intr-o perioada foarte scurta de timp.

De asemenea, alaturi de aceste doua precese, se va realiza si repunerea in productie a intregului put, indiferent de consecinte folosind mompa Mamuth. Astfel, intregul proces fiind realizat in maxima siguranta iar zona in care se va realiza nefiind afectata, acest foraj realizandu-se intr-un mod ecologic.

Indiferent de zona in care se vor realiza aceste puturi sau de marimea lor,  vor fi efectuate respectand toate aspectele legale si de asemenea in siguranta.


Pentru informatii sau cotatii de pret nu ezitati sa ne contactati via email sau la tel: 0765 898 392, este gratuit!

Distribuie